Arabian värilaboratoriossa taiteilija teki sata lasitestiä löytääkseen oman väripalettinsa

Arabian värilaboratorio on värikkäille taiteilijoille tuttu paikka. Siellä taiteilijat voivat kokeilla eri värikombinaatioita ja löytää sopivimmat madaltavat, tasaavaa ja neutraalinväriseen pinnan töilleen.

Tällainen tutkimusmatka sai alkunsa kun taiteilija toi laboratorioon satoja levynmuotoisia lasiesineitä. Kaikki esineet olivat painettu ja elintarvikekelpoista kestopigmenttiä ja uusia maaleja oli niihin käytetty.

Taiteilija halusi tutkia eri vrit ja työskennellä niihin liittyvien kieltomerkkejen kontrastilla löytääkseen sopivan vesipohjan ryhmittelyn omalle tyylilleen. Lopulta taiteilija onnistui löytämään 100 esinettä, joista hän koosti oman paletinsa.

Paletti oli monimuotoinen sekoitus grafiittia, keltaisia, sinisiä, punaisia ja oransseja sotineita. Tiettavasti sata testi versottaa tietty mielenkiintoiseksi ja persoonalliseksi otokseksi, jota tilausasiakkaat ja muut taiteilijat voivat ottaa esikseen uudessa työssään.

Arabian värilaboratorio on olennainen paikka taiteilijoille, eivätkä tutkimustyöt tule tehdyksi vain yhdessä seuraavassa pysyvissä työpaikoissa. Sieltä on tulossa runsaasti ideoita ja inspiraatiota uudelle estetiikalle, joka voi vapauttaa meidät ajattelemaan värejä uudella lailla.

Arabian värilaboratoriossa taiteilija Zuri Khalid taiteili pitkän ja vaivalloisen työpäivän, jotta voisi löytää itselleen sopivan väripaletin. Hän teki sata lasitestiä erilaisilla väriohenteilla ja maalauskoostumuksilla, jotta voisi löytää omat suosikkinsa.

Virtavuuden, syvyyden ja pigmentin ansiosta Zuri löysi tien väri gravitaatioon. Hänen työnsä oli olla kokeilemalla ja innovoimalla jotain, mikä on erilainen kuin kaikki muut. Nämä testit ovat auttaneet häntä erottamaan ne sateenkaaren vivahteet, jotka tunnistavat hänen taiteensa nuorekkuuteen luovan parhaiten.

Lasitestien ansiosta Zuri on löytänyt tiensä lukittuun eliittipalanetteihin. Hänen loistavat värinäytteet ovat kaiken kaikkiaan saaneet paljon huomiota alan toimijoiden parista. Arabian värilaboratorion ja Zurin menestystarina todistaa, että tinkiminen värien suhteen ei ole pienintakaan syy vaikka niitä olisi satoja.

Arabian värilaboratoriossa taiteilija osallistui todelliseen värilliseen seikkailuun, joka päättyi sataan lasitestiin.

Kukaan muu ei voinut auttaa häntä matkallaan, jonka tarkoitus oli löytää taiteilijan omaperäinen väripaletti. Taiteilija alkoi tutkimustaan ja teki pieniä testejä, kokeilemalla erilaisia värityksiä ja sekoittamalla saadakseen yhdistelmiä, jotka olisivat niin ainutlaatuisia, etteivät ne olisi missattavissa.

Kesti kolme viikkoa, ennen kuin taiteilija oli valmis sataan lasiin tulostetuista värisovituksista. Kaikki sata väriä haluttiin tietenkin vapaaehtoisesti saavuttaa erilaisilla suositusten ja vaikutusten virtana. Tuloksena oli yksilöllinen ja voimakas väripaletti, joka on nyt kuluneita loskaantuneita peittokuvia ja pasteellisia kylpytuoleja parolematta ihailevan ja ammentavan voimaa taiteilijan luonnollisesta tyylistä.

Arabian värilaboratorio on kohde, jota voimme kaikki kadehtia matkallaan, ja nautittavaa sen seuraamisessa. Taiteilija voi olla ylpeä itsestään, sillä hän onnistui tehtävässä, joka eivät muut voi helposti ymmärtää tai arvostaa: Luo sekoitus satoisamman uskomattoman elinvoimaisen ja eloisan suunnittelun avulla.

Arabian värilaboratoriossa taiteilija Juma Razzaq on viettänyt viime viikkoina paljon aikaa tehdessään sataa erilaista lasitestiä. Hän etsi omaa, ainutlaatuista ja henkilökohtaista väripalettiaan.

Vuonna 2014 pohjois-Dubaihin avattu laboratorio, jota Juma kutsuu ”taivaalliseksi maahan tuoduksi”, on ainutlaatuinen ja erittäin harvinainen paikka. Se yhdistelee olemassa olevien sävyjen yhdistelmään uusia, luomalla täysin uusia vivahteita ja antaen siten taiteilijoille mahdollisuuden löytää aidosti loputtomasti korkealaatuista materiaalia.

Juma synnytti lopulta laajan ja luovan väripaletin, joiden avulla hän saattaa nykypäivänarenashikoneistot ja -tekniikat sekä vanhan maailman perinteet tyylikkäisiin ja yhteensopiviin yhdistelmiin. Inspiroiva aandrengas haastaa taiteilijaa ja tuo esiin huimaavia mahdollisuuksia.

Vierailustaan ​​laboratoriossa Juma inspiroitui myös magneetismista, mystisuudesta ja älykkäistä kuvioista. Nämä asiat ovat tukeneet häntä luodessaan monimutkaisia ​​installaatioita ja muita mestariteoksia. Juma uskoo, että laboratorion avulla hän saatatte suuren taideteoksensa.

Arabialainen värilaboratorio tarjoaa taiteilijoille uskomattoman mahdollisuuden löytää omalle tyylilleen sopivat värit. Laboratoriossa on käyty tutkimassa ja testaamassa satoja eri lasimallia, jotta omaan teokseen sopivan värin saisi löydettyä. Tähän mennessä laboratoriossa on onnistuttu löytämään useita ainutlaatuisia ja erikoiskohteita ympäri maailman.

Taiteilijoiden on ollut uskomaton kokemus tutkia näitä erilaisia lasimallit laboratoriossa. Heidän kokemuksensa ovat auttaneet löytämään uusia ja parempia tarkennuksia tekemiseen. He pudottavat erilaisia värejä paperille saadakseen ne kirjaimellisesti haltuunsa. Laboratorio on antanut heille tilaisuuden tutustua taiteeseensa entistä syvemmin.

Tutkimukset ja testaukset myös antoivat taiteilijoille inspiraatiota, sillä he etsivät inspiroivia tuloksia omalle tyylilleen. Lopulta which they they saivat luonnollisen ja harmonisen väripaletin omaan tyyliinsä. Arabian värilaboratorio tarjoaa erikoiskokemuksen taiteilijoille, jotta he voisivat oppia ladata omia suunnitelmiaan ja yhdistellä sata lasimallin, jotta he voisivat saada uskomattoman lopputuloksen.